Több mint 100 szemtanú látott egy UFO-t Kaliforniában, ami hatalmas méretű volt

Egy furcsa tárgyra lettek figyelmesek a kis kaliforniai Menifee városa közelében, amely egy helyben lebegett. A felvételt, amely először december 3-án jelent meg a YouTube-on, eredetileg október 19-én rögzítették, ami hatalmas mennyiségű fényt bocsátott ki, és a szemtanúk először azt gondolták, hogy egy drónraj lehet.

A feltevést azonban azonnal elvetették, figyelembe véve az átlag feletti repülési magasságát, amely elérhette a 600 métert is.

Ezen felül úgy tűnt, hogy az objektum teljesen csendes, mozdulatlanul állt a horizonton helyzetének megváltoztatása nélkül, ezért sokan az ejtőernyősöket szintén kizárták.

A videót feltöltő azt állítja, hogy az objektumot, amelyet sokan lopakodó járműnek tartanak, “több mint 100 szemtanú” látta.

Bármi is legyen, ez nem egy számítógéppel készített csalás. Nehéz megmondani, hogy az összes fény egy tárgyhoz tartozik-e,“- írta egy hozzászóló.

Egy bizonyos ponton a hatalmas UFO több mint öt percig lebegett ugyanazon a helyen, mielőtt felgyorsított volna az éjszakai égboltbon,” – mondta a feltöltő a videó leírásában.

Powered by WPeMatico