„Tele az internet selejtes férfiakkal”

Kislány korunkban majdnem mindnyájan ugyanazt akartuk majdani férjünktől: legyen szép, meg férfias, meg erős, meg gyöngéd, meg megbízható.

Harminc után viszont, házassággal, kapcsolatokkal a hátunk mögött, azt hiszem, egészen mást gondolunk vagy legalábbis várunk, képzelünk egy új férfiről. Mivel korábban megkérdeztük a pasikat is, randiznának-e egyedülálló anyukákkal, most a hölgyeket kérdeztük, hogy egyáltalán milyen férfit keresnek ők.

A válaszaik néhol egyáltalán nem is hasonlítanak egymáséra, és valószínűleg gyerekkori elképzeléseikre sem.

„Nem akarok komoly kapcsolatot. Egy ilyen pokoli házasság után engem fegyverrel sem kényszeríthetnek arra, hogy valakivel összeköltözzek, terveket szövögessek, papás-mamást játsszak. Egy időre ilyesmivel senki elő se álljon, elterelgetem a gyereket egyedül, csak bele ne szóljanak, és ne kelljen mindennap ezerféle hülyeségen vitatkoznom. Azt már nem bírtam.

Szóval, visszatérve: legyen fiatal vagy velem egykorú, sportos, szexi, tetovált, tettre kész, időbeosztásában szabad, kitartó az ágyban, nem érdekel, ha flegma egy kicsit, bírom a kölyök arcú pasikat, igazából feküdjön le velem, amikor csak lehetséges, a többi meg nem számít, ott ne kotnyeleskedjen. Az a tervem jelenleg, hogy ilyen fiút szerzek. Semmi esetre se akarjon feleségül venni, ne akarjon velem családot, üsse kő, nem bánom, ha van egy másik barátnője is, akkor legalább tutira nem akar elköteleződni. Ki kell pihennem egy kicsit, ami mögöttem van.” Sára, 36

„Tele az internet selejtes férfiakkal. És mindegyik egyből szexet akar, amikor ott áll az adatlapomon, hogy komoly kapcsolatot keresek.

Mire gondol? Feljöhet-e hozzám, kérdezi. Miért jöhetne? Eddig tíz mondatot váltottunk! Nem tudom ésszel felfogni, mi történik itt. Vagy komplett idiótákkal találkozom a netes térben, vagy érzelmi nullákkal, esetleg huszonkét éves kéjsóvár kisbabákkal. Miért akarnék én találkozni vele, miután elküldte magáról a képet? Arról a részéről persze. Megőrült?

A cikk folytatásáért kattints ide!

Powered by WPeMatico

Author: blogindex.hu