Star Wars: A lázadás tévéképernyőre kerül

A fenti címmel jelent meg a napokban a Vanity Fair gigantikus méretű Star Wars-összeállítása, Anthony Breznican tollából, Annie Leibovitz fotóival. Az alábbiakban olvashatjátok a cikk magyar fordítását, de holnap is érdemes visszanézni a nagy interjúért, amelyet Kathleen Kennedyvel, a Lucasfilm elnökével készített a magazin.

***

Exkluzív betekintés a mestertervekbe, amelyek része az Obi-Wan Kenobi Ewan McGregorral és Hayden Christensennel, az Andor Diego Lunával, az Ahsoka Rosario Dawsonnal és még seregnyi új produkció.

Diego Luna nem bízhatott meg a sofőrben. Úgy gondolta, nem bízhat meg senkiben. És mintha olvasott volna valamit telefonokat feltörő lehallgatókról is. „Csupán a paranoiám volt. A vaslósághoz semmi köze” — meséli. Mégis olyan erősen szorította a telefont a füléhez, hogy egészen felhevült az arca, miközben egy hang ezer mérföldnyi távolságból egy másik galaxis titkairól mesélt neki. Az autó a dugó közepén állt Mexikóváros emeletes autópályájának legfelső szintjén. „Kódszavakkal beszéltem, mert nem akartam, hogy túl sokat mondjak az autóban” — meséli Luna. A szavak, amelyeket legerősebben próbált elkerülni, a Star és a Wars.

vf2022_mothma_andor_mando_ahsoka.jpg

Mon Mothma szenátor (Genevieve O’Reilly), Cassian Andor (Diego Luna), Din Djarin (Pedro Pascal) és Ahsoka Tano (Rosaria Dawson) az Andor, A mandalori és az Ahsoka sorozatból.

Luna játszotta a rettenthetetlen lázadó kémet, Cassian Andort a 2016-os Zsivány Egyes mozifilmben. A vonal másik végén Tony Gilroy volt, aki az utóforgatásokhoz gatyába rázta a film forgatókönyvét. Gilroy, aki egyebek mellett az első három Bourne-thriller írója és a Michael Clayton író-rendezője, ezúttal egy sorozat tervein dolgozott, amely bemutatná Andor háttértörténetét, elmesélve, mi vezette a galaktikus Lázadás soraiba és hogyan fejlődött az öncélú nihilista önzetlen mártírrá. Luna telefonbeszélgetése Gilroyjal — az első alkalom, amikor hallotta az Andor-sztori teljes tervezetét — több mint három évvel ezelőtt zajlott. „Amire mindenképp emlékszem, az első naptól, hogy a részese lettem, hogy milyen keveset árulhatok el a sztoriból” — mondja a színész. „Ember, nekem gyerekeim vannak. Ez gyötrelmes számukra, és számomra is.”

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Powered by WPeMatico

Author: blogindex.hu