Mit akar egy harmincas nő egy ötvenes férfitól?

       

               „Nem szép, de titokban azért drukkolok, hogy egyszer átgondolja ezt és szakít vele, a saját érdekében” – Elég nyíltak Posztolónk szándékai, ugyanis nem érti, milyen jövőképet vár a kiszemeltje egy olyan pasitól, akitől generációs szakadék választja el.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy érdekes helyzetbe kerültem.

Kb. 1 éve baráti viszonyba keveredtem egy nagyon aranyos harmincas nővel, aki viszont együtt van évek óta egy ötvenes úrral, akinek már felnőtt gyereke van. Azt nem kérdezhetem meg tőle, hogy miért van vele és mit vár attól a kapcsolattól, ez egyértelmű.

Én hasonló korú vagyok vele, hasonló az érdeklődésünk, a gondolkodásunk és megértjük egymást. Néha azt vonom le a sztorijaiból, hogy nem érzi jól magát vele, merthogy elvált és gyakran rigolyás és felé is olyan elvárásokat támaszt, mint talán anno a felesége felé. És ő bele is megy ebbe a játékba, csak nem értem, mit vár tőle, és milyen közös jövőt lát?        

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Powered by WPeMatico

Author: csajokespasik