Milyen kapcsolat lehet a megmagyarázhatatlan jelenségek és a rejtélyes állatpusztulások között a Skinwalker Ranch területén?

Van egy farm Amerikában, Észak-Utahban, ahol a világ legkülönösebb és nehezen megmagyarázható jelenségei fordulnak elő. Megcsonkított állatokról, furcsa UFO észlelésekről és szokatlan energiákról számolnak be, amelyek negatív hatással vannak az emberekre.

Az amerikai kormány húsz éven át kereste a válaszokat, de mindhiába, ezért ezt a feladatot most egy elkötelezett kutatókból, tudósokból és szakemberekből álló csapat vette át. Eltökélt szándékuk, hogy egyszer és mindenkorra megfejtsék ezt a rejtélyt és felfedjék a Skinwalker Ranch titkát.

A farm gondnokai Tom Lewis és Kandus Linde a ranch kettes számú gazdasági épületében laknak, és állításuk szerint furcsa hangokat lehet hallani a ház pincéjéből. Ezért a csapat elhatározza, hogy hangfelvételeket készítenek, hogy kiderüljön, a hangok vajon természetes eredetűek-e vagy sem.

Másnap fényes nappal rejtélyes módon elpusztul egy tehén, majd a közelében az összes műszer és telefon megbolondul. A mért mikrohullámú sugárzás olyan magas értéket mutat, amire semmilyen ésszerű magyarázat nincs.

A ranch tulajdonosa ezután a farmra érkezik, hogy saját szemével győzödjön meg a tehén elpusztulásával kapcsolatos körülményekről, és vele érkezik Linda Moulton Howe, az állatcsonkítások elismert szakértője is.

A farmon készült biztonsági kamera felvételek átvizsgálása során egy rejtélyes objektumot vesznek észre nem messze attól a helytől, ahol az állat elpusztult. A csapat szerint egyértelmű kapcsolat lehet a tárgy megjelenése és a tehén halála között.

Powered by WPeMatico

Author: blogindex.hu