Letölthető lekvárcímkék a házi finomságok csinosításához

Dekorációs ötletekkel.

Kezdő háziasszonyként az első sikereimet a lekvárokkal értem el: valahogy jól összepasszoltunk én és a lekvárok és azonnal sikerült finomat alkotnom a szülők kertjében termett gyümölcsökből.

Illatozó, gyönyörű színű, csupa gyümölcs lekvárjaimat napokig dunsztoltam egy óriási fonott kosárban, finom takarók és meleg párnák között. 

Az aranyló barack volt a kedvencünk, ami bár önmagában is csodálatosan nézett ki, de azért egy jó ki címkével és a tetőre kerülő natúr csomagolópapír kapszlival még csinosabb volt.

Lekvárt azóta is minden évben főzök és a díszítés sem marad el. 

Manapság is a natúr csomagolópapírok és a pékzsinegek a kedvenceim, valamint újrahasznosított kartonból készítek még lekvárjelölő címkét is, melyre kalligrafikusan írom fel a lekvár adatait.

Az idei évben  a lányom ballagásának szervezése sok időt vett el, így egy gyorsabb megoldáshoz folyamodtam: szerkesztettem egy tetőre illeszthető lekvárcímkét, mellyel az üvegek tetejét díszítettem.

Gondoltam, ezeket a pöttyös, csíkos lekvárcímkéket megosztom veletek is, hátha neked is jól jönnek majd.

A baracklekvárosat itt találod.

Meggyűlik a bajod a makacs címkékkel? Itt a vegyszermentes megoldás. katt a képre!

A befőttek díszítéséhez további tippeket az alábbi cikkekből kaphatsz.

További ötletek itt:

Így csinosítsd a befőttjeidet!

Szép napot!
A bejegyzés saját© képeket tartalmaz.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡ 

Powered by WPeMatico

Köszöntünk a BlogIndex.hu portálon, összegyűjtöttük Neked Magyarország legjobb blogjait, hogy egy helyről értesülj ha egy új blogposzt (cikk) megjelenik.

 

[wpdevart_like_box profile_id=”1503464516562308″ connections=”show” width=”500″ height=”230″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”hu_HU”]

Powered by WordPress Popup