/* */ Komoly harc folyik a világban az igazi kvantumszámítógép létrehozásáért, de vajon milyen jövőt jelent ez számunkra?

Komoly harc folyik a világban az igazi kvantumszámítógép létrehozásáért, de vajon milyen jövőt jelent ez számunkra?

Amíg a technika csúcs módon fejlődik, szuper- és kvantumszámítógépek születnek, az emberi tudatosság és értelem egyre mélyebbre süllyed. Elvétve persze akadnak olyanok is, akik elérik a tudat legmagasabb szintjeit, de a túlnyomó többség sajnos a tudatosság legalján lézeng.

Akié az első kvantumszámítógép, azé a világ. De ki mondhatja el magáról azt, hogy nála jó kezekben lesz az irányítás? A Google-nek pillanatnyilag digitális taktikai kvantumfölénye van, de mit is jelent ez tulajdonképpen?

Mi az a kvantumszámítógép, hogyan működik, milyen célt szolgál és milyen, eddig soha nem tapasztalt és el sem képzelhető veszélyeket rejt magában? /vntv

Powered by WPeMatico

Köszöntünk a BlogIndex.hu portálon, összegyűjtöttük Neked Magyarország legjobb blogjait, hogy egy helyről értesülj ha egy új blogposzt (cikk) megjelenik.

 

[wpdevart_like_box profile_id=”1503464516562308″ connections=”show” width=”500″ height=”230″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”hu_HU”]

Powered by WordPress Popup