Kissé erőltetett lett Szandi új dala

Egy igazi, nyári slágert próbáltak összehozni, és tényleg ő az a magyar énekesnő, akit tökre lehet tisztelni, mert a siker, a karrier nem bolondította meg, nem rakja ki a melleit csakhogy többen meghallgassák és igazi, fülbemászó hangja van. 
 

Ráadásul elutaztak az Adriára, hogy egy gyönyörű helyszínen forgassanak klipet az új dalhoz. Nos, annyit elmondhatunk, hogy a táj tényleg gyönyörű, de Szandi mintha nem tudta volna elengedni magát a klip készítése közben, kicsit erőltetettek a mozdulatai, nem mindig vannak szinkronban az éneklésével.

A dal pedig olyan semmitmondó, hogy képtelenség még az első refrénig is meghallgatni. Attól az énekesnőtől, aki évtizedek óta olyan dalokat énekel, amik tele vannak érzésekkel, ez most nagyon szürke lett.

Sokan gratuláltak neki, de bizony jónéhányan közölték, hogy ez most nem lett annyira jó:

“Nekem valahogy most nem tetszik.”

“Nekem ez most annyira nem jön be…”

Ti mit gondoltok? 

Powered by WPeMatico

Köszöntünk a BlogIndex.hu portálon, összegyűjtöttük Neked Magyarország legjobb blogjait, hogy egy helyről értesülj ha egy új blogposzt (cikk) megjelenik.

 

[wpdevart_like_box profile_id=”1503464516562308″ connections=”show” width=”500″ height=”230″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”hu_HU”]

Powered by WordPress Popup