Ilyen egy igazi legenda háza

Ha egy igazi nagyság háza érdekel, akkor ezt meg kell nézned. Ha úgy tűnik, hogy szokatlanul magasak az ajtók és a mennyezet, az nem érzéki csalódás. Azért van, mert ez a ház egy szokatlanul magas ügyfélnek épült.

Az NBA legenda Kareem Abdul-Jabbar megbízásából 1986-ban építették, néhány évvel az visszavonulása előtt (a Los Angeles Lakersben játszott legutoljára, 75-től 89-ig). A hely valóban tökéletes a visszavonulásra, kikapcsolódásra, hogy nyugodtan élvezze a hatszoros bajnok munkájának gyümölcsét. Egyébként több filmben is szerepelt. Legelőször Bruce Lee partnereként a Halálos játszmában.

Az otthon több mint 1,2 hektáros és Kauaiban (HI) található. Az ára most 5.900.000 dollár (viszont már nem Abdul-Jabbar a tulaja).

A 3 szobás, 3,5 fürdőszobás otthon 550 négyzetméter, boltíves mennyezettel, a kertecskében gyümölcs ültetvénnyel (kenyérfa, csillaggyümölcs, avokádó, citrusfélék, füge, mangó és almafák, valamint kókuszpálmák és banánfa). Egy dolog nincs: egy kosárlabdapálya. Ehelyett, az ingatlanhoz tartozik egy ajándék, amit a Lakers adott neki, amikor nyugdíjba vonult: egy teniszpálya.

Author: baltazar