Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

Helyes! A jó pókember persze nem tért át a többségi oldalra, pedig az érvei a lószerszám magasságában vannak.

Sajnos mindközben Facebookozik is nemzeti falmászó és kommentálja a világ eseményeit. Így tett most is, amikor a Sargentini-jelentés következtében Varga Judit igazságügyi minisztert meghallgatták az EU-ban. Hadházy Ákos erős felütéssel kezdte a posztot: 

Várható volt: tegnap az EU miniszterek előtt V. Judit “igazságügyi” miniszterünk bájosan elcseverészett, majd kijött az ülésről és bemondta a Főnök által diktált mondatot: „Azért voltunk ma itt, hogy megvédjük Magyarországot. A bevándorláspártiak bosszúhadjáratának újabb állomása volt”

V. Judit – írja Hadházy, aki ezzel úgy emlegeti a miniszterasszonyt, mint egy királynőt – ötödik Judit. Furcsa ez az ellenzék – egyik – nagy bohócától. No, de azt is mondja a fuszeklik fejedelme, hogy „bájosan elcseverészett”, ezzel pedig a nőiességében bántja meg Varga Juditot. Ez is szokatlan a haladó értelmiség egyik bástyájától. 

Aztán persze visszatér Hadházy a saját alacsony szintjére. Mert aztán így folytatja: 

Nem tudom 27 nyelven elmondani, hogy “lónak a f.szát”, de gondolom, a miniszterek ilyesmit gondolhattak.

Hogy az a…! Hát ilyen ez az ellenzéki hadvezér. Ennyi az érvrendszer – a lószerszám. Maradjunk annyiban, hogy Varga Judit egy királynő, ezt igazából Hadházy is tudja, csak nagyon kellemetlen lenne elismernie úgy igazából. 

Powered by WPeMatico

Author: blogindex.hu