Filmajánló: Ha őrültségeket akarsz nézni

Vágysz egy kis adrenalin löketre, de nincs kedved , vagy pénzed kimozdulni, nem probléma én mutatok neked pár filmet, amiben az örült kaszkadőrök megteszik helyetted a legbámulatosabb, legelképesztőbb és legveszélyesebb kaszkadőrmutatványokat nézheted kedvedre.

Jackass

Nem kaszkadőrök és nem is olyan hajmeresztő ugrásokat hajtanak végre, mint soron következő társaik, de az biztos, hogy őrültségekben itt sincs hiány. Tetejébe ami a legjobb, hogy nem 1, hanem 3 rész készült belőle, így tovább élvezheted, ahogyan főhőseink szívatják egymást. 

Nitro circusSokban hasonlít a Jackess-re, de mégis más, itt nem egymás szívatásán van a hangsúly, hanem a hajmeresztő, életveszélyes mutatványokon. A csapat talán még örültebb, eszementebb, mint a Jackass stábja, de az is biztos, hogy jóval felkészültebb.

+1 Mutatványmániások


Ez nem film, hanem egy sorozat, ahol minden egyes részben egy profi kaszkadőr saját képességének határát próbálja átlépni egy elképesztő mutatvánnyal, aki szereti a hasonló jellegű filmeket, azoknak mindenképpen ajánlom!

Author: Monkeyboy