Beperelték Kanada miniszterelnökét és tisztifőorvosát a rendkívüli és felesleges COVID-19 intézkedések miatt

A neves kanadai alkotmányjogász, Rocco Galati egy ügyfele és további 7 felperese nevében keresetet nyújtott be a kanadai legfelsőbb bírósághoz. Ezzel pert indítanak Kanada miniszterelnöke, Justin Trudeau, Dr. Theresa Tam kanadai tisztifőorvos, Ontario tartomány vezetője, Doug Ford és még sokan mások ellen.

A 196 oldalas keresetlevélben az egyes felperesek nevét és történetét kiszerkesztették, hogy névtelenek maradjanak. A felpereseket képviselő ügyvéd, Rocco Galati a közösségi médiában azt írta, hogy elővigyázatosságból tették, hogy megvédjék ezeket a személyeket a zaklatásoktól. (1)

A felperesek között akadémikusok, orvosok, fogyatékossággal élők és mások találhatók.

A panaszok között szerepel az üzletek bezárása, a maszkok viselésének elrendelése és a társadalmi távolságtartási szabályok, amelyek a csoport szerint “szélsőségesek, alaptalanok és indokolatlanok“. A pandémiára adott válaszok “nem tudományosak, orvosilag nem megalapozottak és nem is bizonyítottak“.

Emellett bizonyítékokat hoznak fel arra vonatkozóan, hogy a kormányzati maszk intézkedések “fizikai és pszichológiai kárt” okozhatnak.

A csoport azzal vádolja a WHO-t, a mainstream médiát és a szövetségi kormányt, hogy hamis riasztást terjesztettek a COVID-19 járvány idején.

Galatival nemrégiben Rajie Kabli újságíró készített egy kétrészes interjút, melyek az alábbiakban láthatók.

Úgy tűnik, hogy ebben az ügyben a felperesek a világ számos szakemberének véleményét osztják.

Nemrég több mint 500 német orvos és tudós jelentkezett a “Korona parlamenten kívüli vizsgálóbizottság“-nak nevezett szervezet képviselőjeként, hogy megvizsgálják, mi történik bolygónkon a COVID-19 vonatkozásában.

Azért jöttek össze, hogy megvizsgálják a vírus súlyosságát, és azt, hogy a világ kormányai, és ebben az esetben a német kormány intézkedései indokoltak-e vagy sem, és nem okoznak-e több kárt, mint hasznot. (2)

A British Medical Journal folyóiratban megjelent egyik cikk azt sugallta, hogy az új koronavírus következtében az Egyesült Királyságban végrehajtott karantén intézkedések már több brit idős embert ölhettek meg, mint a koronavírus a csúcsa idején. (3)

Az Orvosok a Tájékozott Beleegyezésért szervezet nemrégiben jelentést tett közzé, melyben összehasonlítják a COVID-19-et a korábbi szezonális és pandémiás influenza-periódusokkal. Szerintük a COVID-19 fertőzési/halálozási aránya 0,26%. (4)

John P. A. Ioannidis, a Stanford Egyetem orvos- és járványtani professzora elmondta, hogy a fertőzések halálozási aránya közel 0 százalék a 45 évesnél fiatalabbaknál. (5)

Dr. Sucharit Bhakdi mikrobiológiai szakember és a német történelem egyik leginkább idézett kutatója szintén a fent említett Parlamenten Kívüli Korona Vizsgálóbizottság tagja, és ugyanerről beszél a járvány kezdete óta mind a mai napig.

A jelenlegi drasztikus intézkedések végrehajtása, amelyek annyira szigorúan korlátozzák az alapvető jogokat, csak akkor igazolható, ha okunk van attól tartani, hogy egy valóban kivételesen veszélyes vírus fenyeget minket. Létezik-e tudományosan megalapozott adat a COVID-19-re vonatkozó állítás alátámasztására? Azt állítom, hogy a válasz egyszerűen nem,” – mondta Bhakdi (6)

Michael Levitt, a Stanford Egyetem strukturális biológus professzora kritizálta a WHO-t és a Facebookot a koronavírussal kapcsolatos különféle információk és más perspektívák cenzúrájáért, és a lezárási intézkedésekkel kapcsolatban azt mondta, hogy “Az itt folyó hülyeség mértéke elképesztő.” (7)

A fent felsorolt példák csak a jéghegy csúcsát jelentik. A lényeg az, hogy a tudósok és az orvosok véleménye nem kerül meghallgatásra, miközben a kormányok látszólag megalapozatlan döntéseket hoznak, ezért közülük egyre többen frusztráltak. Úgy tűnik, manapság a jogi fellépés az egyetlen módja a figyelem felkeltésének. (8)

(1) – https://vaccinechoicecanada.com/wp-content/
(2) – https://acu2020.org/
(3) – https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1931
(4) – https://physiciansforinformedconsent.org/COVID
(5) – https://www.statnews.com/2020/03/17/a-fiasco
(6) – https://www.youtube.com/watch?v=LsExPrHCHb
(7) – https://www.collective-evolution.com/2020/07/01/
(8) – https://www.collective-evolution.com/2020/09/14/

Powered by WPeMatico

Author: blogindex.hu