Az ellenzéki aktivista reggele

Tudja-e Ön, kedves olvasó, hogy hány lélegeztetőgépet lehetett volna venni abból a pénzből, amelyet a kormány lélegeztetőgépekre költött? Hogy Magyarországon betegedtek meg és haltak meg a legtöbben a világon a koronavírus járvány következtében, hogy minden KSH adat hamis, hogy az ország 10 éve csődben van és nem írta meg a jobboldali sajtó, hogy már hatszor győzött a forradalom? És azt se, hogy holnap győzni fog. Orbán már Putyinhoz menekült, mert Trump most mással van elfoglalva és Lukasenka sem aktuális. És csodálatos dolog a kommunizmus, kivéve annak a Kínában szokásos verziója, mert abban túl sok a kapitalizmus. Mindenesetre azt Orbán miatt nem sikerült elérni, hogy a gyerek-rabszolgamunka aránya a kedvenc márkáimban 35 százalék alá csökkenjen.

Különösen most, amikor már két napja virágzik, bizonyára mikroadományokból, a Kísérleti Tanköztársaság a Színház és Filmművészeti Egyetemen! Ezért fegyverkezik Orbán. Tankokkal akarja elfoglalni ezt a csodálatos kis országot, ahol virágoznak a transzjogok.

Szuverenitás, ez a kulcskérdés. Mindenki egy köztársaság, amit a többi köztársaság adójából kell finanszírozni, mert minden mikroköztársaságnak elemi joga a létezés.

El kell mélyíteni az európai együttműködést. Az Európai Egyesült Államok az egyetlen megoldás, hogy ne mondhassa meg nekünk senki, hogy miként éljünk teljesen szabadon, mert akkor Brüsszelből mondanánk meg nekünk, hogy hogyan éljünk teljesen szabadon. Hogy lehet ezt nem érteni?

Mert az élet a legfontosabb. Rohadt mocskos gyilkos abortuszellenesek. Micsoda embertelen állatok ezek, hogy azt akarják, hogy ezek a kis környezetszennyező fehér birodalmi rohamosztagosok megszülessenek. (Csak megjegyzem, az újabb részekben a fehér felsőbbrendűséget képviselő rohamosztagosokat mind fekete statiszták játszották. Micsoda csodás metaforikus kifejeződése ez az egyenlőségnek!) És ráadásul támogatják a halálbüntetést! Pedig mennyire egyértelmű, hogy a visszaeső bűnözők képesek megjavulni! Hány példát tudnék mondani! Kár, hogy nálunk nincs halálbüntetés, mert nagyon jól lehetne küzdeni ellene, hogy aztán megszüntessük miután kivégeztük az ellenségeinket.

Bezzeg a Planned Parenthood! Ők mindent megtesznek, hogy a fekete gyerekek, akár alkatrészenként is, hasznos tagjai legyenek a társadalomnak. Nem is bírok felkelni, ha az amerikai feketék nehéz sorsára gondolok. A cinikus magyar átlagpolgár meg csak felkel, bemegy dolgozni a munkahelyére, szolgálja a rendszert és közben Amerikában verik a feketéket, sokszor ki is fosztják őket. Igaz, hogy fehér BLM aktivisták azokat a feketéket, akik bejárnak dolgozni, rendőröket és boltosokat, de ez is a fehérek mahinációja.

Vagy inkább a fehérnek látszók transzfeketék, a feketének látszók meg transzfehérek?

Szerintem ez csak a fehérek által feltalált kamerák trükkje, hogy így vannak beállítva, hiszen a telefonom is lehet hátteret váltani, hogy ne fehér legyen a háttér, hanem fekete! Tessék a tévékamerákat is így beállítani, akkor minden a helyére billenne. Követeljük mától, el ne felejtsem, amíg leérek a Starbucksba, hogy mostantól a tévéket és a monitorokat is lehessen így beállítani.

Erről jut eszembe, micsoda mocskos szemét ez a rohadt jobboldali sajtó, meg merészelik írni, hogy egy-két évvel ezelőtt a jelöltünk miket írogatott itt-ott a közösségi médiában! Vagy, hogy milyen nézetei voltak korábban? Szemét konzervatív állatok elvárnák a változatlanságot, el se tudják képzelni, hogy valaki megjavulhat. Istenem, hogy szeretem az „igazkonzervatívokat”, akik pont olyanokká tudtak lenni, mint mi liberálisok és mégis konzervatívnak gondolják magukat! Ezek a hülye jobbos szavazók nem értik, hogy a Bíró az igazi példaképük lehetne, hiszen ő már képes volt megjavulni. És ehhez csak össze kellett állnia Gyurcsány Ferenccel, aki egész életében következetesen képviselte azt a politikát, amit éppen képviselt. Olyan csodálatosan tudja kifejezni, hogy én mennyire utálom Orbánt!

Azt mondja a pszichológusom, hogy a kezelésemet az államnak kellene fizetnie, mert a miniszterelnök személye miatt vagyok neurotikus.

Meg azért, mert az anyám meg a testvérem a Fideszre szavazott. Anyám mindig a testvéremet szerette jobban, a rohadék a két unokával örökre beelőzött, mert én nem fogok csak azért élni, hogy gyerekeim legyenek. Különben is milyen az már, hogy valakinek testvére van? Rá pazarolták az erőforrások felét, amit rám hasznosan lehetett volna elkölteni.

Ezek nem értik mi az a szabadság, amikor azok lehetnek, akik akarnak, oda mehetnek, ahová akarnak, azt csinálnak, amit akarnak és mindezt alapjövedelemből egy csodás szabad egyetemen, ahol a hallgatók mondják meg, hogy mi legyen.

Szabadság! Istenem kivívhatná már valaki!

Nem tudom eldönteni, hogy ma mit is csináljak. Menjek el az LMBTQ előadásra? Nagyon izgalmas a címe: „A 77. nem, avagy egy technoszexuális gép élete!” Lesz néhány tüntetés is. Nagyon csípem a vírustagadókat, ahogy kiállnak a meggyőződésük mellett és nem félnek támadni a kormányt. Lesz egy a digitális oktatás ellen (PDSZ) és lesz egy digitális oktatásért (PDSZ), szerencsére egy helyen. Aztán az SZFE, meg egy csodás kis program a biciklisávokért, de oda már nem érek oda a dugó miatt. A CEU-n lesz tüntetésmódszertan kurzus, oda be is vagyok iratkozva, be kellene nézni, habár elfogadnak szelfit bármelyik tüntetésről.

Na, kint is vagyok az utcán. A francba, sosem értettem, hogy hová megy ez a sok ember reggel.

Powered by WPeMatico

Author: blogindex.hu