Amikor az Index már a saját címadásával „mítúzza” meg magát!

Az Index emberi mélyrepülése, ami fura módon Uj Péter távozásával kezdődött el, leért a Soros György betonerődje alatt található és kiválóan menedzselt szennyvízrendszer legalsó pontjára. És ott gondolom fennakadt a jeles újság lelke azon a rácson, amely a nagyobb darabok továbbjutását gátolja.

„Kirúgták az NKE oktatóját, amiért szexista megjegyzést tett egy kormányközeli intézet munkatársaira” – írja a liberális erkölcs zászlóshajója. A „szexista megjegyzés” és a „munkatársaira” kifejezés ebben az esetben eufemizmus arra, hogy az MSZP egykori miniszterelnök-jelölt-jelöltje nemes egyszerűséggel lekurvázott néhány nőt Pikó András egyik FB posztja alatt. Ja, és ez a csávó, dr. Lattmann Tamás, ezidáig a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen docenskedett.

Rohadt nagy baj van a mi diktatúránkkal…

Dr. Lattmann Tamás onnan maradt méltán ismeretlen a köz számára, hogy saját állítása szerint az MSZP felkérte miniszterelnök-jelöltnek. Ez még az MSZP közismerten sikeres miniszterelnök-jelölti castingjainak ismeretében is valószínűtlennek tűnt, még az MSZP is riadtan cáfolta. Érezték, hogy ezt már nem bírja ki az éppen megújulás előtt álló párt imázsa.

Az azonban nem került be a köztudatba, hogy ez a diktatúrától rettegő szerencsétlen ember a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen bujkál Orbán pribékjei elől. Ott, ahol elvileg a Magyar Állam állam- és közigazgatásába képeznek embereket. Az elnyomás ennyiben is maradt volna, hiszen miért tenne valakit alkalmatlanná az egyetemi docenskedésre, hogy miniszterelnök-jelölti felkéréseket hallucinál vagy bedől valami telefonviccnek? Mondjuk le se merem írni, hogy állítólag ki kérte fel, mert az akkor is nagyon gáz, ha igaz. 

Azonban a Facebook és Pikó András hívószava rést ütött dr. Lattmann Tamás illegalitásán, és pillanatnyi indiszponáltságában a saját nevén kurvázott le néhány nőt. Én nagy híve vagyok a szólásszabadságnak, de az államnak, egyetemeknek, cégeknek, szakmai kamaráknak, bármilyen beazonosítható közösségnek azért fenntartanám azt a jogát, hogy ne akarják a soraikban tudni azokat, akik a szólásszabadság végtelen határtalansága feletti elkötelezettségében ótvaros kivakaródzott sudribunkóként viselkednek.

Például egyetemen se tanítson ilyen, akkor sem, ha ilyen cizellált módon fejezi ki magát:

„Az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett “elemzők” osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?” 

Dr. Lattmann Tamást az NKE némi vizsgálódás után kirúgta most, és elmehet dolgozni, habár gyanítom lesz neki valami tartalmas feladat Karácsony Budapestjén. Gondolom hatalmas hiszti lesz, mert a liberális lekurvázás nyilván etikailag más, mint ha azt a liberalizmus szentségeiben nem részesült földi halandó követi el, és különben is, a jobboldalon köztudomásúlag csak kétes erkölcsű személyek tartózkodnak. 

De igazán az a szimptomatikus, ahogy ezt a emberi méltatlanság alapján történő kirúgást az Index tálalja. 

„Kirúgták az NKE oktatóját, amiért szexista megjegyzést tett egy kormányközeli intézet munkatársaira”

A „szexista megjegyzés” és a „munkatársaira” kifejezés csodásan írja körül azt a tényt, hogy dr. Lattmann fiatal nőket aláz meg azért, mert fiatalok és vonzóak.

Gondolom, nagy Gothár Péter-rajongó lehet. 

De az Index „újságírója” tényleg van akkora marha, hogy gyorsan maga is elköveti ugyanezt, ugyanis nem mulasztja el emlékeztetni az olvasóit arra a hisztériakampányra, amelyet, nyilván a Gothár Péter-ügyön felbuzdulva, a fiatal jobboldali nők ellen éppen folytat a liberális sajtó, a liberális politikai és kulturális elit: 

„A megjegyzés után körbefutott a kormányközeli újságokban, kezdetben a Pesti Srácok írta meg a dolgot “, Összeszedte minden „férfiasságát” Pikó és Lattmann, majd megalázták az Alapjogokért Központ elemzőjét, Párkányi Esztert” címen, majd átvette az Origo és más kormánypárti lapok is, erre utalhat a “nagy sajtónyilvánosságot kapott” rész. Ennek az Alapjogokért Központnak a munkatársa volt egyébként Rácz Zsófia is, az a 22 éves joghallgató, akit nemrég neveztek ki család- és ifjúságügyi helyettes államtitkárnak.”

Záborszky Ede az Index „újságírója” nem igyekszik távolságot tartani dr. Lattmann „gondolataitól”, sőt, láthatólag felháborítja, hogy egy másik kultúrkörben megvédik a nőket a mindenféle senkiháziak sértegetéseitől. Gyönyörűen látható, hogy az Index „kultúrkörében” egy fiatal nőnek, különösen egy heteroszexuális nőnek nem kell attól tartania, hogy bárki megvédi. 

Egy normális világban ugyanis az Alapjogokért Központban dolgozó összes nő férjének, bátyjának, öccsének, apjának fel kellett volna keresnie dr. Lattmann elvtársat, és elmagyarázni neki, hogy mi maradt ki a neveltetéséből. 

De ebben a mai világban be kell érnünk azzal, hogy nem hülyíti tovább az egyetemi hallgatókat. Nagyon pici részsiker. 

Powered by WPeMatico