A jobboldalt támogatja? Nem lehet véleménye!

Most éppen Görbicz Anitába állt bele a haladó, nyugati és főleg baloldali sajtó. A bűne az, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjét meri támogatni.

Ismerjük a klasszikus mondást: Magyarországon vannak a független közszereplők, meg a fideszesek. Előbbiek általában teli szájjal fröcsögnek a másikra és ezt most nem úszta meg Görbicz Anita sem. A világ valaha volt legjobb kézilabdázóinak egyike egy szórólapon ajánlja a győriek figyelmébe Dezsi Csaba András polgármester-jelöltet.

Ezt kiszúrt az azonnali.hu, amely hangzatos címmel adja el a cikkét. Nyilván, ha Bede-Fazekas Csaba operaénekes, vagy éppen Petrovicz Szabolcs autóipari munkás nevét emelik ki, akkor a kutya sem kattint rá az írásra. Így viszont gyorsan végig is söpört a baloldali sajtón és a hozzászólásokban az elvakult olvasók már elfelejtik Görbicz Anita világraszóló sikereit és válogatott jelzőkkel szidalmazzák a sportolót. 

Ez a baloldali demokrácia! Így viselkednek akkor, ha valakinek nem egyezik velük a véleménye, sőt homlokegyenest más a világlátása. Akkor bele kell szállni, el kell taposni. Így megy ez azon az oldalon. 

Legyen az ő bajuk…

Powered by WPeMatico