18 Szabadkai Attila (Ma Este Színház!)

Szabadkai Attila és Limbacher Tivadar kissrác koruk óta jóbarátok és mindig is tervezgették, hogy egyszer saját vállalkozást indítanak. 2011-ben a Barcamp startup verseny arra motiválta őket, hogy a sok ötletüket mérlegre téve kiválasszanak egyet, és azzal komolyabban kezdjenek el foglalkozni.

Sok-sok tervük közül a versenyre való felkészülés során kinőtte magát egy ötlet, a Ma este Színház!, ami elindulása óta tömegeket hív előadásokra, megnyitva a lehetőséget arra, hogy bárki last minute élvezhesse a kultúrát.

Ezzel a sztorival mindenkit arra buzdítunk, hogy ha van egy ötlete, Attila szavaival élve, „szánja rá az életéből azt a fél évet, amikor kiderítheti, hogy az életképes-e, vagy sem”.

 

1. A cégünk története 

 

Mi az ötletetek és honnan jött?

A Ma este színház!  az eladatlan  színház és koncertjegyeket értékesíti az utolsó napon kedvezményesen, online.

Az ötletnél saját magunkból indultunk ki: korábban sosem vettünk színházjegyet, csak akkor mentünk el, ha anyukánk karácsonykor elvitt vagy valakin rajta maradt egy fölös jegy és be tudtunk ugrani. Évente párszor mentünk csak színházba , de akkor nagyon élveztük.

Az egész projekt ötlete a trendek követéséből alakult ki bennünk, illetve, hogy a színházba járást szeretnénk újra menővé tenni,  és a színházba járó  közönséget fiatalítani. A fiatal célcsoport pedig jól definiálható adottságok alapján dönt: online vásárol, egyszerű felületen, jó árat keres, a könnyű döntéseket keresi. Mi mindezekkel lehetővé tesszük, hogy spontán is lehessen színházba járni.

 

Miért pont ezt választottátok?

Szívesen azonosulunk vele, ezért szívesen is foglalkozunk vele.

Ma Este Színház_5.JPG(Forrás: Ma Este Színház!)

 

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Author: hello.idea